Újabb nagy üzletlánc zár be december 24-én

elhagyatott, üzlet, bevásárló, bolt, angol, brit, illusztráció
An abandoned shopping cart at a supermarket, Sheffield
Vágólapra másolva!
A DIEGO bejelentette, hogy a teljes magyarországi bolthálózatuk zárva tart december 24-én és 31-én is. Ezzel azt segítik, hogy a náluk dolgozók a családjaikkal, a szeretteikkel tölthessék az ünnepeket – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Nem szenteste, hanem december 31-én is zárva tartanak teljesen hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózattal működő DIEGO magyarországi boltjai.

A nyitvatartás átalakítása már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg döntött a 100 magyar üzletet működtető 80 magyar családi vállalkozás.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

– mondta Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója. Így az alkalmazottak és a partnerek is a szeretteik körében készülhetnek az év egyik legfontosabb ünnepére.

Az ügyvezető hozzátette, hogy a döntés beleillik a hazai lakberendezési szektor maghatározó szereplőinek üzleti megkötésébe. A DIEGO ugyanis a családközpontú gondolkodásra is hangsúlyt fektet.

Ahogy azt az Origo megírta, több nagy üzletlánc is bejelentette már korábban, hogy zárva tart december 24-én, köztük a Rossman, a Penny, a JYSK és a Mountex is.