Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Brutális áremelést okozna a legújabb Gyurcsány-párti javaslat

Országgyűlés, őszi, plenáris, ülés
Budapest, 2023. szeptember 25. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, 2023. szeptember 25-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Önök eltörölnék a rezsicsökkentést és kivezetnék az atomenergiát Magyarországról, mindez pedig hatalmas áremelkedéshez vezetne - minderről Dömötör Csaba beszélt az Országgyűlésben hétfőn a Gyurcsány-párt felszólalására reagálva.
Vágólapra másolva!

Minden embernek meg kell védeni az egészségét és az életét, ha kórházba kerül - így reagált Orosz Anna (Momentum) felszólalására Rétvári Bence. A Belügyminisztérium államtitkára felhívta a figyelmet arra, hogy semmilyen titkolózás nincs a hazai kórházi fertőzések kapcsán. A baloldal az oktatási téma kifutása után most az egészségügy kapcsán próbál egy új témát felépíteni - tette hozzá.

Rétvári rámutatott arra, hogy elismerés illeti a magyar ápolókat és orvosokat, hogy minél kevesebb kórházi fertőzés forduljon elő.

Brutális áremelkedést okozna a Gyurcsány-párt legújabb javaslata Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az Ön pártelnöke nem egy elkobzott luxusvillában él? Az Ön pártelnöke nem a privatizációkból gazdagodott meg? Az Ön pártelnöke nem százmilliókat vett ki a privatizált cégekből? - ezeket a kérdéseket tette fel Varju Lászlónak (Gyurcsány-párt) Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára arra is felhívta a figyelmet, hogy korábban pont a DK egyik árnyékminisztere beszélt a reálbércsökkenés ellen.

- ismertette Dömötör. Mindez pedig hatalmas áremelkedéshez vezetne - tette hozzá. Szólt arról is, hogy a Gyurcsány-párt ellenzi a CSOK Pluszt is, mert nem szeretnék, ha a fiatalok tulajdonhoz jutnának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről