Több ezren gyászolják G.w.M. exének meggyilkolt rokonát

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
G.w.M exe, Nagy Melanie csütörtökön este kétségbeesett üzenetet tett közzé arról, hogy eltűnt az unokaöccse. Az M. György néven ismert férfit holtan találták meg a rendőrök, melyről tegnap tettek hivatalos bejelentést. 
Vágólapra másolva!

György barátai sorra fordultak a közösségi oldalak nyilvánosságához, segítsenek a keresésben.

Kétségbeesett felhívást tett közzé Nagy Melanie is.

A Blikk próbálta utolérni G.w.M.-t is, hiszen bár házasságuk Melanie-val 2022 januárjában lezárult, jól ismerte ő is a mindenki által kedvelt férfit, több közös fotó is tanúskodik barátságukról. A rapper nem reagált a megkeresésre. A férfi családja úgy tudta, hogy haza indult, mikor nyoma veszett. A IX. kerületi rendőrkapitányságon M. György testvére csütörtökön jelentette be az eltűnést, ám szombaton szertefoszlott a remény. Kiderült, hogy

még a hazaút előtt elment egy végzetes találkozóra, ezután vesztették nyomát.

A rendőrség péntek este értesítette a családot, hogy megtalálták az autóját és férfi holttestét is egy Budapest környéki épületben.

A rendőrség egy 30 éves férfit, bizonyos K. Richárdot gyanúsít, akit elég gyorsan, még pénteken elfogtak a IX. kerületi Tűzoltó utcában. A gyanúsított M. György

holttestét és az autóját is egy gyáli idős házaspár udvarán próbálta elrejteni.

A kocsit egy ponyvával letakarta, György testét pedig becipelte az udvar melletti garázsba.

Családjával együtt ezrek gyászolják a fiatalt:

- mondta egy ismerőse.

A feltételezett gyilkost az eset után őrizetbe vették és kihallgatták, vallomást azonban nem tett. Letartóztatásáról a napokban döntenek majd - írja a Bors.

Címlapi képünk illusztráció!