Egy óra alatt öt baleset történt az M1-es autópályán

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy óra alatt öt baleset történt szombat reggel az M1-es autópályán, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon. Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Vágólapra másolva!

Azt írták, hogy Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban két másik autó is összeütközött.

Bőny közelében hárman, Győr közelében is három autó karambolozott, akárcsak Ikrénynél is.

Egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni. Az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keletről nyugatra.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A jelentős tranzitforgalom miatt a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest felé, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással és hosszabb menetidővel számolni. Mindenkit arra kértek, tájékozódjon indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről és közlekedjen óvatosan, fokozott figyelemmel.