Brutális verekedést rögzített egy térfigyelő Újpesten – videó

Az utcán bántalmazta ismerősét egy budapesti férfi, Fővárosi Főügyészség,  vádat emelt, 41 éves férfi, 2020 júniusában, egy újpesti üzlet előtt, ittasan szóváltásba keveredett egy ismerősével, akit ezt követően durván bántalmazott
Vágólapra másolva!
Egy 41 éves férfi hajnalig iszogatott az ismerőseivel egy újpesti bolt előtt. A hajnali órákban az egyikükkel összeveszett, majd rugdosni kezdte és ököllel is többször megütötte, még akkor is, amikor már a földön feküdt. Többször felsegítette az ismerősét, a földről, de csak azért, hogy újra megüthesse.
Vágólapra másolva!

2020 júniusának egyik estéjén egy férfi több ismerősével talákozott, akikkel másnap hajnalig együtt ittak. Egy éjjel-nappali bolt előtt voltak Újpesten, amikor a férfi összeveszett az egyik ismerősével. Rátámadt és megrúgta a férfit, aki próbált visszarúgni, aztán össszeverekedtek.

Amikor a megrúgott férfi beesett a parkoló autók közé, a támadó odament hozzá, és többször fejbe és hátba rúgta.

A társaság egy másik tagja közéjük állt, de amikor ellépett onnan, a férfi újra támadt, ütötte, rúgta és megtaposta az áldozatát, aki ezek után kétszer is próbált felállni.

A támadó pedig mindig segített neki, de egyből meg is ütötte, amitől az áldozat visszaesett a földre.

Végül egy másik barátja felsegítette a férfit, aki elment. A szakemberek szerint csak a véletlennek köszönhető, hogy nem került életveszélyes állapotba a támadástól. Az ügyészek életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják a férfit.