Elmenekült a kérdések elől a 15 éves diákjával szexelő, és ezzel dicsekvő tanár - videó

Bite Zsolt
Vágólapra másolva!
Arcát eltakarva menekült el a Metropol munkatársai elől Bite Zsolt, aki gyorsan egy buszra szállt, hogy ne kelljen válaszolnia a feltett kérdésekre.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint nem szeretné, ha mostanában bárki felismerné: kapucniját mélyen a szemébe húzva, napszemüvegben, sállal, sőt egy maszkkal takarva az arcát lépett ki az utcára Bite Zsolt, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedofil botrányba keveredett LMBTQ-aktivista tanára. A tanártüntetések szervezésében is élen járó férfi nemrég egy videóbejegyzésében azzal dicsekedett, hogy egy 15 éves fiúval, a saját tanítványával tart fenn szexuális kapcsolatot, ami szerinte egyáltalán nem vet fel kérdéseket.

Bite Zsolt Forrás: Bite Zsolt/Facebook

A Metropol munkatársai arról kérdezték Bite Zsoltot, tényleg helyénvalónak tartja-e, hogy egy 15 éves kiskorúval folytat szexuális viszonyt. A tüntetések szervezésében élen járó PDSZ-szakszervezeti vezető aktivista azonban teljesen elzárkózott a válaszadástól. Sőt, menekülőre fogta a dolgot, inkább „ötletszerűen" egy buszra szállt fel, hogy ne kelljen a kérdésekre felelnie.

Íme a Metropol videója: