Békési pedofil történelemtanár: megszólalt a molesztált, megerőszakolt kislány édesanyja

"Vissza akarom kapni a lányomat!" – tanára és apja is zaklatta a 13 éves Lillát, édesanyja a végsőkig küzd érte, békési történelemtanár, szexuálisan zaklatás
Vágólapra másolva!
Múlt héten robbant be a köztudatba az a hír, hogy egy 13 éves kislányt megrontott a történelem tanára Békés vármegyében, és a kislányt a saját apja ajánlotta fel a pedofilnak. Később az is kiderült, hogy az apja is kihasználta szexuálisan. Az áldozat édesanyja megrázó interjúban mesélt arról a Borsnak, hogy évek óta harcol azért, hogy ő nevelhesse a gyereket.
Vágólapra másolva!

A Pesti Srácok írt először arról, hogy egy békési általános iskola történelem tanára éveken keresztül szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt.

Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából az derült ki, hogy ő maga is megerőszakolta, elvette a szüzességét, amikor még csak 10 éves volt.

Azt még egyelőre nem tudni, hogyan került a kislány a tanár lakására, de egy olyan pletyka terjed, hogy az apja ajánlotta fel neki. Mindkét férfit letartóztatták. A tanár gyomorforgató üzeneteiről ebben a cikkünkben írunk részletesen. A kislány most apai nagymamájával, mert úgy tudni, hogy az anyja elhagyta. A Bors viszont megtalálta az édesanyját, aki elmondta, hogy nem hagyta el a gyerekét, sőt mindent megtett azért, hogy ő nevelhesse.

A nő elmesélte, hogy a kislány születése után az apa elüldözte őt és a két fiát.

Forrás: Ripost

Évekig pereskedtek azért, hogya nő magához vehesse a gyerekét, de nem ítélték neki.

A férfi még a láthatásokat is megnehezítette, sőt, még rá is támadt gyereke anyjára, és csak azt engedte neki, hogy egy széken üljön és nézze a kislányt.

Az asszony arra kérte a gyámügyet, hogy a családsegítőben legyenek a találkozók, de a férfi ott is ellenséges volt, még a családsegítők sem érezték magukat biztonságban tőle. Amikor a nő és a két fia megtudta, hogy a kislányt molesztálták, összetörtek.

– mondta a lapnak.

"Vissza akarom kapni a lányomat!" – tanára és apja is zaklatta a 13 éves Lillát, édesanyja a végsőkig küzd érte, békési történelemtanár, szexuálisan zaklatás Forrás: Bors

Az interjúból az is kiderült, hogy a kislányt elszeparálták a testvéreitől, sőt, még az is lehet, hogy nem is tud a létezésükről.

A családnak csak egy képe van a gyerekről, és azt is titokban készítették a családsegítőben.

"Vissza akarom kapni a lányomat!" – mondja az anyja Forrás: Ripost

Most viszont lehetőség nyílt arra, hogy an ő visszakapja a lányát, ugyanis a családsegítő központ környezettanulmányt készít majd.

– mondta a nő.

A gyerek édeanyja és a testvérek is tudják, hogy ha hozzájuk kerül a lány, akkor sem lesz egyszerű dolguk vele, mivel félni fog és bizalmatlan lesz, de ők mindent megtesznek majd azért, hogy neki jó legyen.

A nő rettenetesen fél attól, hogy most sem fogja visszakapni a lányát, de nem fogja feladni a küzdelmet.