Az ágyukban fojtotta meg a feleségét egy szabolcsi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy szabolcsi férfi betegesen féltékeny volt, később ezért is gyilkolta meg a feleségét. Az ágyukban fojtotta meg. Ezek után magával is végezni akart, de nem sikerült neki.
Vágólapra másolva!

A férfi a feleségével és a közös kisgyerekükkel élt együtt egy szabolcsi településen. A házasságuk megromlott, gyakran veszekedtek a beteges féltékenysége miatt.

Tavaly januárban, a hajnali órákban megint összevesztek, majd a férfi az ágyukban megfojtotta a nőt.

Ezek után egy késsel végezni akart magával is, de nem sikerült, majd reggel felhívta a segélyhívót, hogy megölte a feleségét.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A gyilkosságot beismerő férfit emberölés miatt 10 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A döntés fellebbezések miatt nem lett jogerős.

Másodfokon, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség fenntartotta a fellebbezést, véleményük szerint is súlyosabb büntetést kell kapnia a férfinak - írja az ügyészség.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!