Órákig kínozta párját egy férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi hónapokon keresztül zaklatta, majd fél napon át bántotta és kínozta a párját, akit végül súlyosan sérülésekkel kezeltek. A nő azóta meghalt.
Vágólapra másolva!

2019 őszén egy nő és egy férfi szexuális kapcsolatot alakított ki egymással, ennek keretében a férfi egyszer-kétszer a nőnél aludt, de ennél komolyabbra nem fordult közöttük a dolog.

A pár hónapos kapcsolat alatt a férfi többször is erőszakosan viselkedett, ezért a nő megszakította vele a kapcsolatot, amibe a férfi nem tudott beletörődni, ezért rendszeresen felkereste a lakásánál.

A férfi többször megverte a nőt, ami miatt az áldozat feljelentette. Az agresszor ellen kapcsolati erőszak miatt indult nyomozás, de hiába reménykedett a nő abban, hogy ezzel vége. Sem az eljárás, sem az ideiglenes megelőző távoltartás sem tartotta vissza a férfit a zaklatástól.

2020. július 31-én a férfi bement a nő lakásába, amíg aő nem volt otthon, és ott várta. Amikor a nő hazaért, veszekedni kezdtek.

A férfi eleinte csak fenyegette a nőt, majd több mint fél napon keresztül különböző módszerekkel megkínozta.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadó csak akkor hagyta el a lakást, amikor észrevette, hogy áldozata komolyan megsérült.

A nőnek 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülései keletkeztek, amelyek miatt kórházba került.

Végül 2021. július 30-án meghalt olyan körülmények miatt, amelyek nem a támadás miatt alakultak ki. A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel és könnyű testi sértéssel vádolják. A bizonyítási eljárás az ügyben csütörtökön folytatódik.