Megerőszakolta mostohatestvérét egy somogyi férfi

pedofil, gyerek, bántalmazás, erőszak, illusztráció
Picture of pedophile standing at the child room entry
Vágólapra másolva!
Tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakmiatt emelt vádat a Somogy Vármegyei Főügyészség azzal a huszonéves férfival szemben, aki kiszolgáltatott helyzetben lévő mostohatestvérét rontotta meg.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a fiatal férfi édesapja az élettársa volt a gyerek édesanyjának. Amikor a pedofil hozzájuk költözött, a kislány és két másik testvére szobájában aludt. A helyzetet a férfi arra használt fel, hogy a befolyásolja a nála jóval fiatalabb, tizenkettedik életévét még nem betöltött kislányt.

Előbb csak közös ágyban aludt vele, majd elkezdett hozzá szexuálisan közeledni, végül megerőszakolta.

Akkor derült ki, mi történt, amikor a kislány orvoshoz került és a doktor észrevette a nemi erőszak nyomait a gyerek testén.

A férfi ellen tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt eljárás indult.

Őizetbe vették és letartóztatták.

illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 Ground Picture/Shutterstock. No use without permission./Ground Picture

Az ügyészek Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratukban azt kérték, a bíró a bizonyítékok alapján ítélje el és küldje fegyházba a megrontót amellett, hogy eltiltja a közügyek gyakorolásától is. Emellett azt is szeretnék elérni, hogy soha ne lehessen olyan munkája a pedofilnak, amelyben gyerekek közelében kellenne dolgoznia.