Gyerekekről készült pornót gyűjtött egy férfi

Pedofil botrány a Burattino iskola és gyermekotthonban, gyermekbántalmazás
2010-02-21 RIJSWIJK - A little girl hides in the corner of a hallway in the evening. She holds her knees and is afraid. ANP XTRA ROOS KOOLE
Vágólapra másolva!
A 28 éves férfi az egyik internetes oldalon szerzett be rengeteg olyan felvételt, amint kisgyerekeket erőszakolnak meg. A szegedi és a budapesti lakásán összesen több száz felvételt tárolt. A férfi a videókat nem csak gyűjtötte, hanem másokkal is megosztotta.
Vágólapra másolva!

A férfi legkésőbb 2021 júniusától kezdett el olyan pornóvideókat gyűjteni, amiken kisgyerekeket erőszakolnak meg. Regisztrált az egyik internetes oldalon, ott szerezte be és osztotta meg másokkal a videókat.

2021 szeptemberében a szegedi albérletében

13 olyan videót töltött fel az oldalon a fiókjába, amiken kisgyerekeket erőszakolnak meg. A felvételeken átlagosan 4-12 év közötti gyerekek voltak.

A férfi a nyilvánosság előtt is megosztotta ezeket a videókat.

Képünk illusztráció Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Tavaly márciusban a budapesti otthonában

egy telefonon és egy adathordozón több mint 400 gyerekekről készült pornót tárolt. Egyes videókon a gyerekek még 12 évesek sem voltak.

A 28 éves férfit gyermekpornográfiával vádolja az ügyészség és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre, és ítélje el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna.