Kizuhant egy idős nő egy óbudai panel tizedik emeletéről

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Kizuhant vagy kiesett egy idős nő egy óbudai panellakásból. Bár ketten is próbáltak segíteni rajta, az életét már nem tudták megmenteni. Múlt héten is kizuhant két ember a magasból: egy nő egy győri panel tizedik emeletéről, és egy beteg pedig az ajkai kórház hatodik emeletéről.
Vágólapra másolva!

Kizuhant egy néni az óbudai Szőlő utcában álló, Faluház elnevezésű panelházak egyikéből hétfő délelőtt - írja a Ripost.

A hölgy a hírek szerint a tizedikről esett ki – azt egyelőre nem tudni, hogy véletlen baleset vagy öngyilkosság történt.

A szemtanúk szerint két fiatal próbált segíteni rajta, míg egy harmadik férfi a rendőröket hívta.

Az idős hölgy életét már nem tudták megmenteni.

Múlt héten is kizuhant két ember

Múlt héten egy győri, Szent Imre úton álló panelház tizedik emeletéről zuhant ki egy 26 éves nő, aki azonnal belehalt a sérüléseibe.

A lakásban tartózkodó élettársát a nyomozók azonnal előállították, és a rendőrségre vitték kihallgatásra, mert felmerült a gyanú, hogy ő lökhette ki a nőt.

Bár a férfi a helyiek szerint azóta szabadlábon van, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Pénteken egy beteg az ajkai kórház hatodik emeletéről ugrott ki, az ő halálának körülményeit is vizsgálja a rendőrség.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

A címlapi kép illusztráció!