Minden, amit Gyurcsány Ferenc második őszödi beszédéről tudni kell - videók

Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Március 15., beszéd, Egyetem tér, 2023.03.15.,
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc nemrégiben egy rádióinterjúban döbbenetes dolgokat mondott; a bukott miniszterelnök arcpirító módon leplezte le saját magát és a dollárbaloldalt is, hiszen elismerte, hogy Brüsszelnek az a célja, hogy megbuktassa a magyar kormányt, és Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Szólt arról is, hogy direkt joginak álcázzák a politikai támadásokat. Dömötör Csaba szerint teljesen antidemokratikus a baloldal viselkedése. Deutsch Tamás szerint a gyurcsányi beismerés azt is jelenti, hogy aktív szerepet vállaltak a dollárbaloldal politikusai azért, hogy ilyen durva támadások érjék Magyarországot.
Vágólapra másolva!

Elszólta magát Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban: kiderült, hogy a párt közös célja az unióval a magyar kormány megbuktatása. Gyurcsány egy múlt pénteki rádióinterjúban, a Spirit FM-en beszélt arról, hogy

BRÜSSZELNEK ÉS A BALOLDALNAK IS AZ A CÉLJA, HOGY A KORMÁNYT MEGBUKTASSÁK, EZT ÉRTI A NER MEGSZŰNÉSÉN GYURCSÁNY ÉS BRÜSSZEL.

Ahogyan fogalmaz: csak ez bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe.

Ez teljes leleplezés, sőt akár Gyurcsány második őszödi beszédének is nevezhetjük.

Brüsszel újabb és újabb feltételeket talált és talál ki ahhoz, hogy Magyarország megkapja a neki járó pénzt. Miután már 17 feltételt - az addigi összest - Magyarország teljesítette, még újabbakat találtak ki. Most Gyurcsány Ferenc elmagyarázta, hogy miről van szó. Ez egy jogi köntös, ebbe öltöztetik be a zsarolásukat, és a cél az, hogy bukjon meg a kormány.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára korábban a Parlamentben ítélte el a baloldal viselkedését. Szerinte az uniós pénzek körüli vita irányát az szabja meg, hogy Gyurcsány hogyan nyilatkozott erről. Dömötör szerint Gyurcsány egészen megdöbbentő nyíltsággal beszélt arról, hogy a baloldal azért dolgozik, hogy ne kapja meg hazánk a neki járó forrásokat. Az államtitkár szerint

GYURCSÁNY SZAVAI VILÁGOS SZAVAK, BOTRÁNYOSAK ÉS ANTIDEMOKRATIKUSAK.

Csak politikai okokból nem fizet Brüsszel

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erre úgy reagált: ez egy újabb gyurcsányi őszödi beszéd, és a bukott kormányfő beismerése azt jelenti, hogy az Unió csak politikai okokból tartja vissza a Magyarországnak járó forrásokat.

Közölte: a gyurcsányi beismerés azt is jelenti, hogy aktív szerepet vállaltak a dollárbaloldal politikusai azért, hogy ilyen durva támadások érjék Magyarországot. Szavai szerint ez nem feltételezés. Ebben az újabb „őszödi beszédében" Gyurcsány Ferenc szó szerint úgy fogalmazott: „igen, dolgoztunk azért, hogy az Európai Unió olyan feltételeket támasszon, amelyek lebontják, de legalább meggyengítik az orbáni rendszert" – idézte Gyurcsányt.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a „gyurcsányi beismerés" számtalan kérdést vet fel, ezeket a kérdéseket a következő napokban, a lehető legalaposabban tisztázni kell.