Több mint 40 évvel idősebb férfitól csalt ki pénzt egy szarvasi nő

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A nő az interneten ismerkedett meg a nála több mint 40 évvel idősebb férfival. A beszélgetéseik közben szerelmet ígért a férfinak, majd kihasználva az érzelmeit többször is pénzt kért és kapott is tőle.
Vágólapra másolva!

A 30 év alatti nő az egyik internetes társkeresőn ismerkedett meg a 70 év feletti, nagykőrösi férfival 2018 szeptemberében. Rendszeresen üzengettek egymásnak és telefonon is többször beszéltek. A nő álnéven mutatkozott be, valamint egy kitalált történettel próbált meg együttérzést kiváltani a férfiból.

Azt hazudta, hogy válófélben van, és a közös házukat szeretné kiváltani, mert a férje csak akkor hajlandó elválni tőle.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nő nagyon kedves volt a férfival, azt is megígérte neki, hogy ha sikerül elválnia, akkor hozzá fog költözni.

Hogy teljesen elnyerje a bizalmát, egy személyes találkozóra is meghívta a férfit magához tavaly szeptemberben. A férfi bízott abban, hogy a válás után szerelmi kapcsolat lesz közte és a nő között.

Az első találkozás után a nő 500 ezer forintot kért és kapott is a férfitól, hogy kifizesse a férjét.

Azt hazudta, hogy a ház eladása után majd visszafizeti a pénzt. Pár hét múlva megint megszerzett 500 ezer forintot a férfitól, közben azzal hitegette, hogy hozzá fog költözni.

Amikor a nő pár nappal később a nő megint pénzt kért, 300 ezer forintot, a férfi rádöbbent, hogy csak kihasználta az érzelmeit, nem adta oda a pénzt.

A nő nem akart kapcsolatot a férfival, a pénzt sem akarta visszafizetni. A megszerzett 1 millió forintot a valós élettársával felélték. A nő ellen csalás miatt emelt vádat az ügyészség.