El akarta vágni egy 14 éves fiú torkát egy férfi Kecskeméten

kés illusztráció
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Pár órán belül elfogták a kecskeméti vizsgálók azt a 36 éves férfit, aki megfenyegetett egy fiatalt, hogy elvágja a torkát, ha nem ad neki pénzt.
Vágólapra másolva!

Az iskolából tartott hazafelé a 14 éves fiú április 24-én, hétfőn délután, amikor az útját állta egy férfi. Pénzt kért tőle, és amikor nem kapott, agresszívvá vált. Először csak követelőzött, végül viszont azzal fenyegette meg a gyereket,

hogy elvágja a torkát a bicskájával, ha nem ad neki pénzt.

Mondandójának azzal adott hangsúlyt, hogy kezét végig a zsebében tartotta. A rémült fiú átadta neki a tárcájában lévő 2000 forintot és elszaladt. Az esetről beszélt az édesapjának, aki azonnal hívta a rendőröket.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A rendőrök megnézték a környék kameráinak felvételeinek, tanúkat kerestek, és minden adatot begyűjtöttek. Hamar rájöttek, ki támadhatta meg a gyereket. Épp indulni készültek, hogy megkeressék a rablót, amikor a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának egyik munkatársa

meglátta az utca túloldalán kerékpározni.

A szemfüles rendőr a férfi nyomába eredt. Szaladt utána és közben a kollégáit is értesítette. Pár sarokkal a rendőrségtől sikerült megállítani és őrizetbe venni a rablót. Az esettel kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves helybélit és kezdeményezték a letartóztatását.