Beteg gyerekét felhasználva csalt ki pénzt az ismerősétől egy kiskunfélegyházi nő

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A kiskunfélegyházi nő azt hazudta az ismerősének, hogy a pszichiátriai kezelésre szorló fiát bejuttatja egy bentlakásos, rehabilitációs intézetbe. Ehhez azonban pénzt kért, hogy le tudja fizetni az orvosokat. Egy hét alatt több mint 1 millió forintot csalt ki így az ismerősétől.
Vágólapra másolva!

A nő 2021 júliusában azzal hitegette az egyik ismerősét, hogy a nagykorú, pszichiátriai beteg fiát bejuttatja egy bentlakásos intézetbe.

Több részleteben különböző összegeket kért az asszonytól, hogy majd a pszichiátert és az asszisztensét a magánrendelésükön lefizeti.

Amikor megkapta a pénzt, el is ment a rendelésre, de csak időpontot egyeztetett, az ismerőstől kicsalt pénzt megtartotta.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy hét múlva rávette az asszonyt arra is, hogy kölcsönt vegyen fel, majd azt a pénzt is elkérte tőle és megtartotta. Ezek után, ügyintézésre hivatkozva még több pénzt kért az asszonytól.

Egy hét alatt összesen 1,1 millió forintot csalt ki az ismerősétől.

Az ügyészség csalással vádolja a nőt és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint meg kell térítenie az okozott kárt.