Verte, és megalázta a barátnőjét, és a nőt is, akit prostitúcióra kényszerített a salgótarjáni férfi

Vágólapra másolva!
A nagyszüleivel, de még a saját kisgyerekével sem találkozhatott az a nő, aki egy salgótarjáni férfival költözött össze. Rendszeresen megverte, és megalázta az élettársa. Egyszer arra kényszerítette, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna, és az egészet a férfi egy ismerőse videóra vette. A felvétellel aztán később zsarolta. A férfi egy másik nőt prostitúcióra kényszerített. Minden pénzét elvette, és őt rendszeresen megverte, és rettegésben tartotta.
Vágólapra másolva!

A férfit 2020 augusztusában felkereste egy ismerőse. Szállást, és segítséget kért tőle. A férfi egy salgótarjáni fogadóba vitte, ajándékokat vett és modellmunkát ígért neki, majd Bécsbe vitte, ahol a beígért munka helyett

a kiszolgáltatott nőnek prostituáltként kellett dolgoznia. A férfi egyik ismerősénél lakott, és mindent pénzt, amit kuncsaftoktól kapott, oda kellett adnia.

A férfi azt mondta a nőnek, ha nem fogad több vendéget, kiveri a fogait, vagy egész egyszerűen megöli.

A nőnek később sikerült hazaszöknie Magyarországra, az ott hagyott iratait a férfi megsemmisítette.

A férfi a saját élettársát is folyamatosan terrorizálta: 2020 elejétől fenyegetésekkel kényszerítette az őt elhagyni szándékozó nőt, hogy vele maradjon.

A nő nem találkozhatott a a nagyszüleivel, de még a kisgyerekével sem. Rendszeresen verte, és fenyegette őt. Volt, hogy az akarata ellenére levágta a haját, máskor a lábait pengével vágta meg.

Egyszer megkérte egyik ismerősét, hogy videózza le a nőt, akit arra kényszerített, hogy tegyen úgy, mintha kábítószert porciózna ki.

A férfi a felvétel nyilvánosságra hozásával és a rendőrségre, valamint a gyámhatóságra eljuttatásával is fenyegette a nőt, ha elhagyná őt.

A férfit nemrég elfogták, és most le is tartóztatták.