Brutális késelés történt Veszprémben

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy férfi azért, mert Veszprém vármegyében rátámadt egy emberre egy recés késsel és életveszélyesen megsebesítette. A támadás után a férfi elmenekült, azonban gyorsan elfogták.
Vágólapra másolva!

Egy 39 éves Veszprém vármegyei férfi június 18-án 20 óra körül,

egy veszprémi lakásban felakapott egy 21 centiméter hosszú, recés konyhakést és a lakásban lévő másik ember nyakához szorította.

Erre a megtámadott ember elhúzta a fejét, mire a férfi többször megszúrta az áldozatát a felsőtestén, a bordái és a vállai környékén. Az áldozat megpróbált kitérni a szúrások elől, de a férfi kitartóan támadta tovább, ezért úgy döntött, hogy elveszi a támadójától a kést.

Bal kezével ráfogott a pengére és kitépte a kést a férfi kezéből, majd védekezésképpen többször felé szúrt, amivel a nyakán és a kezén is megsebesítette.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadó ezután elmenekült a lakásból, de a rendőrség nem sokkal később elfogta.

A megtámadott embernek a tüdeje életveszélyesen megsérült a szúrások miatt.

A bíróság a büntetett előéletű férfi letartóztatását a szökés, a bűnismétlés és a nyomozás megnehezítésének veszélye miatt ma elrendelte.