Biztonsági őrök vertek meg brutálisan egy férfit a miskolci pályaudvaron

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt emeltek vádat két férfi ellen, akik a miskolci vasúti pályaudvar biztonsági őreiként először az egyik váróteremben, majd később az utcán is megvertek egy férfit.
Vágólapra másolva!

December elején, az egyik este a vasúti dolgozók szóltak a biztonsági őröknek, hogy nem tudják bezárni az egyik várótermet, mert két férfi még bent van. Egy szolgálatban lévő biztonsági őr és a szolgálaton kívüli felettese a váróterembe érve az egyik padon találtak egy alvó férfit, akit a térdükkel és a talpukkal bökdösve ébresztettek fel. Erre a férfi felült a padon és vitatkozni kezdett az őrökkel, ekkor

a szolgálatban lévő őr tenyérrel ráütött a fejére, majd a társával elkezdték kivezetni a teremből, miközben az oldalát ütötték.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A két őr a peronon is követte a férfit és az utcára is utána mentek, ahol az ismeretlen okból földre került férfit többször fejbe rúgták és ököllel ütötték.

Miután az áldozat felállt, az őrök ismét utána mentek, a földre lökték és tovább verték. A férfinak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek. Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje őket pénzbüntetésre.