Meglőtte, megerőszakolta és prostituáltként dolgoztatta élettársát egy kecskeméti férfi

prostituált Férfivélemény: a fizetős nő egyszerű, fullos és bármire kapható
Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi úgy akart javítani az anyagi helyzetükön, hogy prostituáltként kezdte el dolgoztatni az élettársát. Ezen felül rendszeresen megverte a nőt, megerőszakolta, megalázta, de az is előfordult, hogy meglőtte egy pisztollyal.
Vágólapra másolva!

A rendőrök tavaly márciusban fogták el azt a 43 éves kecskeméti férfit, aki másfél éven keresztül bántalmazta és prostitúcióra kényszerítette az élettársát.

A párnak megélhetési gondjai voltak, amikor kiderült, hogy a 36 éves nő korábban prostituáltként dolgozott. A férfi ekkor kitalálta, hogy az lesz a megoldás az anyagi gondjaikra, ha a nő újra prostituáltként kezd dolgozni.

Az interneten hirdetést adtak fel, majd az asszony dolgozott a kecskeméti otthonukban, valamint Tatabányán és Győrben egy bérelt lakásban.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi ezen felül rendszeresen verte a nőt, fojtogatta, egy alkalommal pedig meglőtte egy gumilövedékes pisztollyal. Meg is erőszakolta az élettársát, többször megalázta.

A nő többször is megpróbálta elhagyni a férfi, de az szép szavakkal, ígéretekkel mindig rávette, hogy maradjon. Az erőszaknak végül a nő családja vetett véget, az egyik eset után értesítették a rendőrséget.

A rendőrök többek között emberkereskedelem, szexuális erőszak és súlyos testi sértés miatt indítottak nyomozást a férfi ellen, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségnek.