Majdnem halálra szurkálta fiát egy Pest vármegyei férfi, mert szerinte a gyerek keveset volt vele

Vágólapra másolva!
A férfi a vádirat szerint a nevelőanyját arra kényszerítette, hogy különböző kölcsönöket vegyen fel neki. Később egy kést szúrt az asszony vállába. Amikor a nő már nem bírta, a testvéréhez költözött. A férfi ezután támadt rá a saját fiára. Egy törött tükördarabbal szurkálta össze a fiút, aki ezután életveszélyes állapotban került kórházba.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 nyarán egy erőszakos bűncselekmény miatti fegyházbüntetéséből szabadult. Nevelőanyjához költözött egy Pest vármegyei településre.

Forrás: Police.hu

Mivel munkája nem volt, többször is pénzt kért az asszonytól, illetve eladta annak elektromos eszközeit. Az idős asszony nem merte ezt szóvá tenni, mert félt attól, hogy a férfi megveri.

Miután az értékesebb dolgokat már eladta, és az asszony nyugdíjából nem tudtak kijönni, kölcsön felvételére kényszerítette a mostohaanyját.

Kiabálással és veréssel fenyegetve sikerül annyira megfélemlítenie, hogy egy magánszemélytől illetve egy banktól felvett összesen 900.000 forint kölcsönt. Ebből 800.000 forintot oda is adott a férfinak.

A férfi ezután is rettegésben tartotta az asszonyt, volt, hogy meg is verte. Egyszer a karján szúrta meg egy hámozó késsel azért, hogy az asszony pénzt szerezzen neki. Végül az idős asszony elmenekült otthonából testvéréhez.

A férfinak van egy nagykorú fia. A fiú ugyan gyerekkora óta félt az agresszív apjától, mégis járt hozzá látogatóba, mert tartott attól, hogy ha megszakítja vele a kapcsolatot, akkor a családjára támad.

2021 szeptemberében a fiú éppen látogatóban volt a férfinál, amikor összeszólalkoztak azon, hogy a férfi szerint a fiú keveset van vele. A fiú ekkor hazaindult, de az utcán az apa utolérte, pofon vágta és visszaparancsolta a házba.

Pár óra múlva a fiú újra hazaindult, ekkor a kapuig jutott, ami zárva volt. Az apa megint utánament, és többször fejen és arcon ütötte illetve egyszer mellkasán megrúgta. Ezután felvett az udvaron egy törött tükördarabot és azzal hatszor hátba szúrta a fiút, miközben azt üvöltötte, hogy megöli.

Forrás: Police.hu

A fiú segélykiáltását meghalló szomszéd hívta a rendőröket. A fiút csak azután tudott kiszabadulni, hogy a rendőrök megérkeztek. Életveszélyes állapotban került kórházba.