Ilyen szerencsétlen tolvajt is ritkán fognak a kecskeméti rendőrök

Az egyik betörés helyszíne
Vágólapra másolva!
Néhány óra leforgása alatt egy férfi három helyszínre is betört Kecskeméten, de az utolsó helyszínen egy autó átkutatása közben elaludt, és a tulaj ébresztette fel.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti rendőrök péntek reggel vettek őrizetbe egy 27 éves, helyi kecskeméti férfit, aki a gyanú szerint pár órán belül három bűncselekményt is megpróbált elkövetni Kecskeméten. Éjfél után átmászott egy kerítésen, aztán egy nyitott ablakon át bejutott a házba, ahonnan ellopott egy telefont.

Egy tévét és egy laptopot is el akart vinni, de a tulajdonos megzavarta, így csak a 150 ezer forintos mobillal tudott elmenekülni.

Hajnali két óra körül egy másik házhoz ment, ahol szintén bemászott a kerítésen. A szúnyoghálót leszakítva bemászott a konyhába. Éppen el akarta lopni az ott lakó pénztárcáját, amikor megszólalt a riasztó, amitől megijedt és elszaladt, de hátrahagyta maga után az előző házból ellopott telefon dobozát.

Az egyik betörés helyszíne Forrás: police.hu

Egy harmadik háznál is próbálkozott. Bemászott a kerítésen. Az udvaron észrevett egy autót, aminek nyitva volt az ajtaja, beült a kocsiba, hogy ott értékek után kutasson.

Eközben összetört egy drága napszemüveget, és elaludt az anyósülésen. Az alvó tolvajra az autó tulajdonosa talált rá, aki hívta a rendőröket, így fogták el a férfit.

A kecskeméti nyomozók két lopás kísérletével és egy lopással gyanúsítják a helybélit, akit kihallgatása után őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt egy hónapra.