Eltűnt egy neves magyar pszichoterapeuta Balatonakarattyáról

Dr. Mórocz Kenéz Örkény
Vágólapra másolva!
A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy idős balatonakarattyai férfi megtalálásához, aki nehezen tájékozódik térben és időben. A neves pszichoterapeutáról személyleírást és képet is tett közzé a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Dr. Mórocz Kenéz Örkény, aki az Integratív Pszichoterápiás Egyesület Örökös tiszteletbeli elnöke, csütörtökön elment a balatonakarattyai otthonából és azóta nem tudni, hol van. A rendőrség már keresi, eddig nem sok sikerrel.

A férfi 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, barnás-őszes rövid haja és ősz szakálla van. A férfi térben és időben nehezen tájékozódik. Eltűnésekor szürke bermudanadrágot, fekete pólót viselt fehér felirattal.

Dr. Mórocz Kenéz Örkény Forrás: police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfival kapcsolatban, hívja a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 88/428-022-es telefonszámon, vagy a +36-30/278-2217-es hívószámot. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.