Fiatal férfi verhette halálra a Klauzál téren talált áldozatot

Budapest, 2023. augusztus 10. Rendőrségi paraván a budapesti Klauzál téren 2023. augusztus 10-én, ahol éjszaka meggyilkolt ember holttestére bukkantak. Az elsődleges adatok alapján az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írta a rendőrség a honlapján. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A Rákóczi téren fogták el azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint a puszta kezével ölhetett meg egy másik férfit Budapesten. Az áldozat holttestét a Klauzál téren találták meg.  
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 10-én 0 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 7. kerületi a Klauzál téren holtan találtak egy embert.

Már a helyszínen egyértelművé vált, hogy a férfit meggyilkolták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Rendőrségi paraván a budapesti Klauzál téren 2023. augusztus 10-én, ahol éjszaka meggyilkolt ember holttestére bukkantak Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Hajtóvadászat indult, melynek eredményeként a bejelentéstől számított 11 órán belül azonosították, majd a józsefvárosi rendőrök a Rákóczi téren augusztus 10-én 11 óra 35 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, 30 éves férfit. Már elkezdődött a kihallgatása.