Vascsővel verte szét volt barátnője autóját egy férfi Kecskeméten

Vágólapra másolva!
Egy férfi két éve odalépett egy férfihoz egy kecskeméti kocsma előtt, és azt mondta neki, hogy adja oda minden pénzét, vgy különben baja esik. A halálra rémült férfi 117 ezer forintot adott oda, aztán még százezret, amit egy bankautomatából vett ki.
Vágólapra másolva!

Az áldozat a rendőröknek elmesélte, hogy az eset előtt egy ismeretlen nő írt rá az egyik közösségi oldalon és randit kért. A helyszín a kocsma elé beszélték meg.

Legnagyobb meglepetésére azonban egy férfi érkezett a találkára és egy másik női ismerősének az albérleti díjtartozását követelte rajta.

Az adós asszonyt a férfi korábban szintén az interneten ismerte meg, párszor találkoztak is, de nem alakult ki közöttük komolyabb kapcsolat. Rövid ismeretségük alatt még a családalapítás is szóba jött, amihez anyagi támogatást kért a nő, a lakhatását akarta rendezni.

Egyszer ki is segítette a férfi, de mivel nem kezdődött el a románc, így megszakította a kapcsolatot.

Ezután hiába hívogatta a nő, hogy még több pénzt kérjen, nem reagált. A férfi úgy sejtette, hogy mivel nem fizette önként az asszony albérletét, ezért erőszakkal vették el tőle a pénzt.

A rendőrség keresni kezdte a rablót, időközben pedig újabb esetről jött hír. Ez alkalommal egy asszonyra támadt volt párja korábbi nézeteltérésük miatt.

A nő kocsit mosott, amikor a férfi meglátta, és megindult felé egy vascsővel, közben pedig megfenyegette, hogy megöli.

Az asszony annyira megijedt, hogy beszaladt a közeli benzinkútra segítséget kérni, eközben volt kedvese szétverte az autóját, majd amikor végzett, a táskáját is ellopta.

Forrás: Police.hu

Mint kiderült a rabló, és rongáló egy és ugyanaz.

A 36 éves férfit nem sokkal később elfogták. Napokon belül vádat emelhetnek ellene.