Megdöbbentő éjszakai felvételek a Blahán, Karácsony bordélyházzá vált vécéjénél - videó

Blaha, Lujza, tér, wc, 2023.09.04.,
Vágólapra másolva!
Köztéri kocsmává alakul a Blaha Lujza tér estére, a Magyar Nemzet stábja egy verekedésen és prostituáltak üzletein kívül azt is rögzítette, hogy három fiatal egy biciklivel zárkózott be hosszú percekre Karácsony Gergely köztéri vécéjébe.
Vágólapra másolva!

Az Origo cikke nyomán a sajtó több helyen is beszámolt róla, hogy a Blaha Lujza téren lévő köztéri mosdót prostituáltak is használhatják arra, hogy itt fogadják kuncsaftjaikat; a Magyar Nemzet megkérdezte a járókelőket, hogy mit tapasztalnak.

Többen is elégedetlenek voltak azzal, ahogyan megvalósult a tér felújítása, sokan panaszkodtak a koszra és a hajléktalanokra, de akadt olyan is, aki saját szemével látta, hogy alkalmi bordélyháznak is használják a vécét.

Ezt követően a Magyar Nemzet stábja éjszaka rejtett kamerával forgatott a helyszínen, és elképesztő dolgokat tapasztalt.

A felvételek tanúsága szerint valóban van arra példa, hogy egy férfi és egy nő huzamosabb ideig bent tartózkodik a helyiségben, de a legszürreálisabb jelenet az volt, amikor három fiatal egy kerékpárral zárkózott be csaknem hét percre.

A Blaha Lujza téri nyilvános mosdó Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mindeközben a tér egyfajta köztéri kocsmaként funkcionál, szól a zene, a székek és a padok köré gyűlve pedig az emberek alkoholt fogyasztanak.

Sőt, még egy verekedést is sikerült rögzíteni.