Hollik István: Gyurcsány a külföldről pénzelt baloldal vezére

Gyurcsány Ferenc, Spirit FM, dollárbaloldal, uniós pénz, Brüsszel
Vágólapra másolva!
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc HVG-nek adott nagyinterjújából az derül ki: "az őszödi szemkilövető továbbra is itt van köztünk. Most is ő a főnök, a külföldről pénzelt baloldal vezére, ő jelöli ki merre van az előre".
Vágólapra másolva!

Hollik István ezt csütörtökön a Facebook-oldalán írta, hozzátéve:

Gyurcsány Ferenc hosszú távra tervez, "esze ágában sincs" feladni és visszavonulni, még annak ellenére sem, hogy a magyarok 13 éve sorozatosan megerősítik választásról választásra, hogy nem kérnek belőle és a "dollárbalos sleppjéből", miután tönkretették az országot 2010 előtt.

Hollik István úgy folytatta, hogy Gyurcsánynak gátlásai továbbra sincsenek: kijelentette, hogy

amíg nem ő kerül hatalomba, addig minden eszközzel akadályozni fogja a Magyarországnak és a magyar családoknak és tanároknak jogosan járó uniós források kifizetését.

- fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Gyurcsány húsz évig akar kormányozni, ha győz

A maga nemében érdekes, a valóságtól azonban eléggé elrugaszkodott interjút adott Gyurcsány Ferenc a HVG-nek. A bukott miniszterelnök ugyanis

meg van győződve arról, hogy ők két hét alatt hazahoznák azt a 22 milliárd eurót, amit Orbán nem képes,

igaz, az nem derül ki az interjúból, milyen árat fizetne az ország az Uniónak. Gyurcsány szerint Magyarországnak ma egyetlen reménye van, és azt úgy hívják: Demokratikus Koalíció.