Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő Dunavecsén

A zebegényi Duna-part
Vágólapra másolva!
Egy27 éves nő akart öngyilkosságot megkísérelni Dunavecsén, a Duna-parton, de két járőr szerencsére időben érkezett – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

Állampolgári bejelentésre indult egy ismeretlen nő keresésére két járőr: Tóth Attila Gábor zászlós, szabadszállási körzeti megbízott és Tóth György Gábor törzsőrmester, járőrparancsnok Dunavecsén hétfőn este.

Valaki arról értesítette a rendőrséget, hogy fültanúja volt az utcán egy beszélgetésnek, miszerint egy vele szemben sétáló hölgy azt mondta valakinek telefonba:

le fog ugrani a közelben lévő Pentele hídról.

A szolgálatban lévő rendőrök átfésülték a környéket és a Duna melletti gátnál meg láttak egy fiatal lányt a vízpart melletti padon ülve.

Egy fiatal lány életét mentette meg két járőr Dunavecsén. A kép illusztráció! Forrás: Pixabay

A huszonhét éves nő már egy gumival elszorította a könyökhajlatát, és egy penge volt a kezében.

A rendőrök közelebb mentek hozzá, és rövid beszélgetés után elvették tőle a pengét.

Mivel a pad melletti asztalon nagyobb mennyiségű alkohol és gyógyszer volt, azonnal mentőt hívtak. Az elkeseredett nő, akit elhagyott a párja és összeveszett az édesanyjával is, szerencsére nem vett be a gyógyszerekből. Az időben kiérkező rendőrök megmentették attól, hogy végzetes lépésre szánja el magát - írja a Magyar Nemzet.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!