Jósnőjével mérgezte meg a férjét egy győri nő, miután másba lett szerelmes

jósnő jóslás kártya
Vágólapra másolva!
A nő férjének egy motorbaleset miatt amputálni kellett a lábát, a műtét után pedig rendszeresen gyógyszereket kellett szednie. A nő közben megismerkedett egy börtönben ülő férfival, ezért egy jósnőtől kért segítséget ahhoz, hogy a férje hagyja el őt. Ez azonban nem történt meg, és mivel az új szerelme hamarosan szabadult a börtönből, a nő a jósnő segítségével meg akarta mérgezni a férjét.
Vágólapra másolva!

A 42 éves nő férjének 2017-ben volt balesete, ami miatt az egyik lábát térd alatt amputálni kellett. Emiatt a fájdalomcsillapítók mellett más gyógyszereket is szedett. A felesége kezdetben ápolta őt, de időközben az interneten megismerkedett egy férfival, aki 10 éves börtönbüntetését töltötte.

A nő ezek után kereste meg a magát látónak tartó, jóskártyavetéssel, energiaküldéssel, „angyal terápia" segítségével csakra és aura tisztítással foglalkozó jósnőt.

Azt kérte tőle, hogy a börtönben ülő férfi és közte alakítson ki szerelmi kötést, valamint ezoterikus módszerekkel segítsen neki abban, hogy a férje elhagyja őt.

A jósnőnek 64 alkalommal fizetett 1500 és 300 ezer forint közötti összegeket.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Idővel a nő sürgetni kezdte a jósnőt és számon kérte, hogy meddig kell még elviselnie a férjét, ugyanis közeledett az új szerelme szabadulásának időpontja.

Tavaly tavasszal a nő emiatt elhatározta, hogy a gyógyszerei dózisának megváltoztatásával, felcserélésével megöli a férjét.

Ehhez a jósnőtől kért rendszeresen tanácsokat.

A mérgezés miatt a férj állapota rosszabbodott, de nem halt meg. Ezért a nő, a szerelme szabadulása előtti napon alkoholra adott be nyugtatót a férjének, aki kábult lett és összefüggéstelenül beszélt.

Három nap múlva a férfi annyira zavart volt, hogy az öngyilkosságról kezdett el beszélni, amit a feleség helyeselt, és még több gyógyszert adott be neki.

A férfit végül egy másik rokona, életveszélyes állapotban vitte kórházba.

Pár hét múlva, amikor a nő megtudta, hogy a férjét hazaengedik a kórházból, a jósnővel megbeszélték, hogy hiba volt a kórházi ellátása, és folytatni kell a mérgezést. Ezt azonban már a rendőrök megakadályozták.

Az ügyészség előre kitervelten elkövetett emberölési kísérlet miatt emelt vádat a nő és a jósnő ellen.