Gyurcsány Ferenc beismerte: ő utasította Karácsony Gergelyt, hogy támadja a kormányt

gyurcsány ferenc, atv
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc bement az ATV stúdiójába, és ismét feladatot osztott ki Karácsony Gergelynek. Ez nem lehet véletlen, a baloldal legerősebb pártja támogatásának ugyanis komoly ára van, és amennyiben újabb 5 évig szeretne főpolgármester maradni, ahhoz ezeket maradéktalanul teljesítenie is kell.  
Vágólapra másolva!

Az ATV Egyenes Beszédében Gyurcsány Ferenc, miután eljátszotta a Momentummal szokásos hazug színjátékot az álveszekedésről, Karácsony Gergelynek osztott ki feladatokat.

Mint ismert, idén márciusban a Spirit FM műsorában a bukott miniszterelnöknek kellett ráébresztenie Karácsony Gergelyt, hogy "ambíciói végesek" és nem végzi jól a munkáját, "nem teljesíti hazafias kötelezettségét", ha nem megy szembe élesen Orbán Viktorral és a magyar kormánnyal.

- mondta akkor Gyurcsány.

A tegnap esti adásban pedig a következőket mondta:

Majd emlékeztetett:

Arra a kérdésre, hogy végső soron elégedettek-e azzal a politikával, amit a főpolgármester képvisel vagy nem, illetve támasztottak-e bármilyen feltételt a támogatásukért cserébe, Gyurcsány Ferenc kitérő választ adott.

Emlékezetes, a DK elnöke 2019-ben még azon az állásponton volt, hogy Karácsony Gergely mögül "elment a támogatás", és pártjával inkább Kálmán Olgát támogatták a főpolgármester-jelöltek közül az ellenzéki előválasztáson.