Miután Nagy Ervint hülyére verték az RTL Klub csatornaműsorában, szégyenében maga helyett a feleségét küldi harcolni

Vágólapra másolva!
Nagy Ervinnek, az RTL Klub sorozatszínészének nincsenek jó napjai, mióta a csatorna nevetséges kanális-műsorában Árpa Attila pillanatokon belül hülyére verte. Újabb és újabb nyilatkozataival szégyenül meg - például, amikor nosztalgiát érez a kommunista rendszer iránt - ezért most elég szánalmas módon színésznő feleségét küldte előre, hogy a baloldali propagandát sulykolja, és a legnagyobb magyar rendezőt, Vidnyánszky Attilát szidja.
Vágólapra másolva!

Az előzmény: ahogy azt megírtuk, Vidnyánszky Attila visszavonta a lemondását, miután a belső vizsgálat megállapította, hogy nincs egyszemélyi felelőse a Nemzeti Színházban történt balesetnek, és rengetegen álltak ki a főigazgató mellett. Erre írta most Nagy Ervin felesége - íratta Nagy Ervin a feleségével - az Instagramon, hogy hányingere van.

Forrás: RTL Klub Sajtó

Ezt meglehetősen gyáva módon nem fejtették ki (akkor érvelni is kellene), de azt megállapíthatjuk, hogy Nagy Ervinéknek hányingere van attól, hogy a legnagyobb magyar rendező, a világszerte elismert Vidnyánszky Attila vezeti továbbra is a Nemzeti Színházat.

Ez annyiban nem meglepő, hogy Nagy Ervin egyáltalán nem a művészetben akar eredményt elérni, hanem a baloldali propagandában, és a gyalázatos színvonalú Sztárboxban. Ott is úgy, hogy hülyére verik és esik-kel. Mármint mindkettőben: a baloldali propagandában és a kanális-műsorban is.