"Külföldiül" makogó Cseh Katkától a saját magát szagolgató momentumosig - az év legröhejesebb videói

Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (b) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
2023-ban sem maradtunk nevetséges és egyben vicces jelenetek nélkül, amelyeket a magyarországi baloldal szállított. Az év legtöbb szánalmas jelenetét a Momentum, Gyurcsány ifjúsági tagozata és annak bukott elnöke, Gelencsér Ferenc hozta össze. Persze nem maradt le messze tőlük a Gyurcsány-párt és Márki-Zay Péter sem. Idén az is kiderült, hogy Karácsony Gergelynek továbbra sem sikerült megtanulnia angolul. Mutatjuk a legnevetségesebb jeleneteket!
Vágólapra másolva!

Gelencsér elb.szta

Gelencsér Ferenc, a Momentum frakcióvezetője jól láthatóan azt sem tudja, mit jelent az a szöveg, amit a parlamentben fel kell olvasnia, mivel idén ezt a feladatot többször sem sikerült teljesítenie. Idén szeptemberben az elmúlt időszak egyik legostobább felszólalását hallhattuk.„Hú, ezt elb*sztam!" – súgta oda a felszólalása után remegő kezű Gelencsér a momentumos társának, Bedő Dávidnak, és ezzel ő is elismerte, hogy semmi értelme nem volt a szövegének.

Gelencsér párttársa, Sebők Éva is nagyot alakított a Parlamentben november elején azzal, hogy a saját haját szagolgatta:

A Momentum csúfosan megbukott elnökének, Gelencsér Ferencnek a Karácsony Gergelyt támogató videós bejelentkezése is végtelenül kínosra sikeredett. Egy mondat elmondása után ugyanis hosszú-hosszú másodpercekre lefagyott.

Ha pedig Momentum, akkor érdemes megnézni, hogy hümmög felsőfokon Cseh Katalin:

Donáth Anna pedig egy interjúban valami nagyon nagyot akart mondani, de nem sok értelmes dolog sült ki belőle:

Itt pedig megtekinthetik, hogy Apáti Bence hogyan mutatta be a Momentum Mozgalmat!

A baloldali nevetséges jelenetek folytatódnak, lapozzon a következő oldalra!