Fidesz: Ha a baloldalon múlna, még mindig nem emelkedne a tanárok bére

DONÁTH Anna Júlia; Cseh Katalin
Budapest, 2019. május 26. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (b) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Fidesz közleményében reagált a pedagógus-béremelésre. A párt szerint mindez hamarabb megtörtént volna, ha a dollárbaloldal politikusai és képviselői nem áskálódtak volna a hazájuk ellen, hogy Magyarország ne kapja meg a jogosan, tényszerűen járó uniós forrásokat.
Vágólapra másolva!

Már egy éve megemelkedhetett volna a tanárok bére, ha a baloldal európai parlamenti képviselői nem akadályozták volna, hogy Magyarország megkapja a nekünk járó forrásokat. Dobrev Klárától Cseh Katalinig mindannyian támadták Brüsszelben a saját hazájukat, és aktívan akadályozták a tanárok bérének emelését!

Évek óta azon dolgoznak a dollárbaloldal politikusai, hogy hazánk ne kapja meg a tényszerűen járó forrásokat Forrás: MTI/Illyés Tibor

2024-ben lehetősége lesz a magyaroknak arra, hogy véleményt mondjanak és leválthassák a baloldal képviselőit az európai parlamenti választáson!