Magyar Péter politikus akar lenni

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala
Vágólapra másolva!
Egy ellenzéki párt EP-listáján szeretne szerepelni a Mandiner szerint.
Vágólapra másolva!

Kiderült, nem véletlen, hogy Magyar Péter nemrég interjút adott Gulyás Márton szélsőbaloldali propagandista Partizán című Youtube-csatornájának, ahogyan vélhetően az sem az, hogy hétfőn a jobbikos Sas Zoltánnal találkozott.

A Mandiner információi szerint Magyar Péter politikusnak készül.

 

Sas Zoltán és Magyar Péter tárgyalt
Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Hogyan utalhat mindez arra, hogy Magyar politikai babérokra tör?

 

Ha követjük a Magyar által a közösségi médiában elszórt nyomokat, a következő események történtek a cikk írásáig:

  • Gulyás Gergely szerint Magyar Péter megfenyegette, hogy ha megszűnnek bizonyos kormányzati megbízásai, lépéseket fog tenni.
  • Magyar Péter nekirontott a kormánynak a Partizánnak adott interjúban, majd azt követően a közösségi médiában rendszeresen, többször is említette a „Ne féljetek!” szlogent, ami eredetileg II. János Páltól származik, később dr. Erőss Pál, a népszerű televíziós jogász használta - éppen az ő kanapéján ülve találkozott a jobbikos politikussal Magyar Péter.
  • Kiderült, hogy Magyar Pétert jobboldali körökben mindig is hiú és törleszkedő szépfiúnak tartották, akit Varga Judit volt igazságügyi miniszter férjeként, valamint a néhai Erőss Pál magyar ügyvéd, bíró, népszerű televíziós személyiség unokájaként azonosítottak.

Ráadásul a fentieken túl a Mandiner informátorai szerint az ellenzéki körökben az a hír járja, hogy

Magyar Péter valamelyik ellenzéki párt EP-listáján indulna. Bizonyos forrásaik Magyar Pétert a jobbikos Szabó Gáborral is szóba hozták mint lehetséges politikai szövetségest.

Kérdéses azonban, mi lesz a sorsa Magyar Péternek az ellenzéki oldalon, többen gyanúsan figyelik az exférj politikai mozgásait. 

A lap informátora úgy fogalmazott, hogy „az ellenzéki oldalon a jobboldal elárulását szeretik, de az árulót nem.” További érdekesség, hogy a Jobbiknak már van elfogadott EP-listája, amelyet Róna Péter vezet.

A Mandiner információit erősíti Magyar egyik legújabb posztja is, amiben arról ír: „Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött.”