Seprűnyéllel verte majdnem halálra egy férfi az anyja élettársát Hajdú-Biharban

ököl, erőszak, verés, sérülés
A férfi először ököllel ütötte anyja élettárást, majd egy szekrény ajtóval és egy seprűnyéllel vert kis híján halálra.
Vágólapra másolva!
Egy férfi az anyjával és több másik rokonával élt Hajdú-Biharban, ahol rendszeresen ittak és veszekedtek. Egy ilyen alkalommal a férfi, mikor már részeg volt, többször megverte az anyja élettársát, majd amikor egy vita teljesen elfajult, egy seprűnyéllel verte majdnem halálra.
Vágólapra másolva!

Egy hajdú-bihari kis településen szüleivel és nagybátyjával élt egy férfi. Velük lakott ég az anyja élettársa is, akit az erőszakos férfi többször megvert.

A család rendszeresen ivott és ilyenkor mindig vitatkoztak és veszekedtek. Egy ilyen vita fajult el 2022. március 9-én, mikor a férfi és az anyja élettársa voltak otthon, és italozás közben összevesztek, majd 

az erőszakos férfi többször ököllel és egy seprűnyéllel ütni kezdte az idősebb férfit,

 aki a fején sérült meg súlyosan. 

ököl, erőszak, verés, sérülés
A férfi először ököllel ütötte anyja élettárást, majd egy szekrény ajtóval és egy seprűnyéllel vert kis híján halálra.
Fotó: Pixabay

Ezután tavaly május 27-én a férfi anyja elutazott. Másnap a két férfi együtt ivott, és már kora este részegek voltak, emiatt a férfi apja és nagybátyja lefeküdtek aludni. A férfi ezután belekötött az anyja élettárásba és egyre hevesebb vita alakult ki köztük. Ezután a férfi dühösen rátámadt az anyja élettárásra, aki az ágyon ült. 

A fejét többször ököllel megütötte, majd egy a szobában lévő vastag nyelű seprűt vett elő, amivel tovább ütötte a férfi fejét és hátát.

A másik férfi megpróbált védekezni, azonban a fiú egyre erőszakosabb lett és a szobában talált szekrényajtót felvette, és azzal verte tovább. Az idősebb férfi az ütések miatt a földre estet, ahol a férfi önkívületi állapotban többször megrúgta a tehetetlen férfit, majd a hátát is megtaposta.

Az idősebb férfinek főként a hátán és a fején lettek sérülései, amiből az egyik életveszélyes volt. 

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit életveszélyes testi sértéssel, valamint súlyos testi sértéssel vádolja, emiatt az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását javasolja.