Debilnek, tramplinak, egysejtűnek nevezte Magyar Péter a feleségét

Vágólapra másolva!
Elképesztő módon kínozta gyermekei anyját 16 éven át a nárcisztikus férj.
Vágólapra másolva!

Nemcsak elképesztő módon becsmérelte és fenyegette, hanem gyalázta is 16 éven át Varga Juditot volt férje, Magyar Péter.

Sokszor társaságban is beszólt a feleségének. Varga Judit erről Hajdú Péternek a Frizbiben így beszélt: „Azt mondta, hogy legyél okos, mert buta vagy, folyton lejáratsz.” Vagy „Nézz már magadra, olyan vagy, mint egy egysejtű fakocka.”

Varga Judit könnyek között emlékezett vissza exkluzív interjújában arra, hogy házasságuk idején a vélhetően kisebbrendűségi érzéssel küszködő Magyar rendszeresen becsmérelte, megpróbálta letörni az önbizalmát, és szétzúzni az önbecsülését. 

A komoly karriert befutott korábbi igazságügyi miniszter volt, hogy már reggel zaklatottan érkezett be munkahelyére, ahol a közvetlen kollégái is tisztában voltak azzal, hogy férje verbálisan és lelkileg bántalmazza Varga Juditot, aki mindennek ellenére, ameddig csak tudott, kitartott három gyerekének apja mellett. 

MagyarPéter
Nemcsak elképesztő módon becsmérelte és fenyegette, hanem gyalázta is 16 éven át Varga Juditot volt férje, Magyar Péter 
Fotó: Origo

„Mosd már ki a szádat, nézzél már magadra!”

A FrizbiTV-ben több olyan konkrét esetről is beszámolt Varga Judit, ami arra utal, hogy volt férje féltékeny volt rá, mert saját magát csak egy tehetetlen, kitartott férjnek látta. Miután a nárcisztikus Magyar Péter nem állt meg annál, hogy csak otthon bántalmazza feleségét, sokan tudtak arról, milyen ember ő. Munkahelyen, baráti társaságban és hivatalos összejöveteleken is szidta Vargát.

Ilyeneket mondott:
 „Ülsz ott a sok okos ember között, és azt se tudod, hogy mi történik veled.”

„Lejáratsz, nézel bele a levegőbe, mint egy egyszerű szobanövény.” 

„Mosd már ki a szádat, nézzél már magadra!”

„Úgy nézel ki, mint egy trampli.”

„Milyen debil módon beszélgettél!”

„Legyél okos, mert buta vagy, folyton lejáratsz.”

„Mit kell ilyen debilen nézni?!”

„Nem mész sehova, esik az eső. Hülyék mennek ki esőbe”.

Idegenekkel kezdődött, majd a felesége jött, végül pedig a saját fia

A volt feleség beszámolója szerint Magyar Péter előszeretettel hangoztatta mindig, hogy az ő keresztapja Mádl Ferenc volt köztársasági elnök, a nagyapja pedig Erőss Pál legfelsőbb bírósági bíró volt. 

Varga Judit úgy látta, hogy csak azért, mert Magyar egy ilyen szerencsés budai családba született, gyakran lenézett, nyilvánosan megalázott másokat. A kezdeti nagy szerelem után így tett saját feleségével, majd nagyobbik gyermekével is, aki ma már vonakodik attól, hogy az apjával legyen - írja a Metropol.