Megkéselte élettársát egy férfi, miután az szakított vele

Vágólapra másolva!
A Pest vármegyei rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki többször megverte és lelkileg terrorizálta élettársát, majd amikor a nő véget vetett a kapcsolatnak, üzenetekkel zaklatta és fenyegette, egyszer pedig elment a lakására, kést vett elő, és megszúrta. A nő életveszélyesen megsérült, a lépét és epehólyagját is el kellett távolítani.
Vágólapra másolva!

A 46 éves G. Zoltán rendszeresen agresszívan viselkedett az élettársával, többször is megverte és megalázta a nőt. Amikor barátnője ezt megelégelte és szakított vele, a férfi nem tudta elfogadni, ezért közös ismerősükön keresztül üzent a nőnek, hogy beszélni akar vele. 

Megfenyegette, hogy ha nem tesz eleget a kérésének, felkeresi és szétszurkálja.

 

Fotó: Police.hu 

Mivel a nő nem válaszolt,  a 2023. január 23-án reggel megjelent volt párja vecsési házánál, ahol kiabálni és verekedni kezdtek egymással, miközben  a férfi kést rántott, és megszúrta az asszonyt, aki ezután még kimenekült a házból, és segítséget kért a szomszédoktól, a támadó pedig ezalatt elmenekült. A mentősök az asszonyt életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol a lépét és az epehólyagját is el kellett távolítani.

 Az igazságügyi orvos szakértő szerint csak a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönheti, hogy életben maradt.

A rendőrök a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd két napon belül rátaláltak, miközben egy budapesti lakás vécéjében bujkált. G. Zoltán panaszt tett a gyanúsítás ellen, azt mondta, sosem akarta megölni volt párját, és még mindig szereti.

A férfi azóta is letartóztatásban van. 

A rendőrök magánlaksértés, zaklatás, illetve gyilkossági kísérlet miatt nyomoztak vele szemben.

 A vizsgálatokat befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Évekkel ezelőtt egy tatabányai férfi is késeléssel állt bosszút volt párján, aki otthagyta őt, egy kecskeméti férfi pedig ki akart békülni volt barátnőjével, aki azonban ezt elutasította, mert már mással élt együtt. A férfi féltékenységében késsel támadt rá. Ugyanígy tett egy budapesti férfi is. Egy másik budapesti férfi pedig volt feleségét és annak új párját is megszúrta.

Forrás: Police.hu