Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Kétmilliós női biciklivel bohóckodik Magyar Péter - fotó

Vágólapra másolva!
Magyar Péter egy napja hirdette meg az I BIKE BUDAPEST felvonuláson való részvételét - emlékeztet a Tűzfalcsoport. A portál szerint az exférj hangsúlyozta, hogy az eseményre nem a szervezők hívták meg, azon magánszemélyként vesz részt barátokkal. Az eseményt szervező Magyar Kerekpárosklub - ahogy írták pártállástól függetlenül - 2019-ben egy jó hangulatú találkozón vett részt Karácsony Gergellyel.
Vágólapra másolva!

A Tűzfalcsoport ennek kapcsán arról számoltak be, hogy Budapest Mobilitási Terve alapján 10%-ra emelnék a kerékpárral megtett utak arányát 2030-ra, ami viszont nem lehetséges a mai keretek között. 

Szeretnénk, ha azok tömegei is bringára ülnének Budapesten, akik még nem teszik, és kényelemesebben tekerhetnének, akik már így közlekednek. Olyan fejlesztésekre van szükség, aminek hatására a bringázás elterjedésében rejlő környezeti, egészségi, gazdasági és társadalmi hasznokat minden budapesti élvezheti.

tűzfalcsoport, karácsony
Fotó: Tűzfalcsoport
 

Magyar Péter spontán meg is jelent a rendezvényen, és ahogy kell, 

drága női szemüvege után egy nagyon drága, szintén női bringára pattanva tekert a szavazatokért 

- írja a portál. 

magyarpéter
Kétmilliós biciklivel teker az erőszakos exférj.
Fotó: Tűzfalcsoport

Magyar, aki többször bizonygatta a Partizán, Telex és 444-és interjúk során puritánságát, ma ismét rácáfolt ugyanis az a kerékpár - típusát tekintve My Esel E-cross - listaára 4.450 euró, azaz egymillió nyolcszázezer körüli.

Fotó: Tűzfalcsoport

Ha egészen precízek akarunk lenni, a biciklit sportos nőknek és pici embereknek ajánlja a gyártó.

Nőknek és kicsi embereknek ajánlja a gyártó ezt a biciklit. Fotó: Tűzfalcsoport

Ezek alapján nehéz eldönteni, hogy kiket kíván Magyar megszólítani, hiszen öltözködése mellett azzal is felhívta például rongyrázó életmódjára a figyelmet, hogy Szoboszlait inkább élőben nézi Liverpoolban, nem pedig mint az átlag magyar, a televízióban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről