Mutatjuk, melyik magyar nagyvárosban nyitott új éttermet a McDonald’s

McDonald's hamburger, McDonaldshamburger, szendvics, gyorsétterem, illusztráció
Fotó: Shutterstock/8th.creator
Vágólapra másolva!
A héten már a második gyorsétteremlánc nyitott újabb egységet Magyarországon. Újabb megyei jogú városban létesített éttermet a McDonald’s.
Vágólapra másolva!

Pénteken megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember több mint hét hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte – közölte az étteremlánc.

A Simor János utcában kialakított egységben a Jövő Élménye koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés.

A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.

McDonald's hamburger, McDonaldshamburger, szendvics, gyorsétterem, illusztráció
Pénteken megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A kép illusztráció!
Fotó: Shutterstock/Kullapong Parcherat

A 2019-ben útjára indított növekedési stratégiánk egyik legfontosabb eleme, hogy új éttermeinkkel olyan városokban és településeken is megjelenjünk, ahol korábban erre nem volt lehetőségünk

indokolták az étterem megnyitását.

Hangsúlyozták, hogy a környezet kialakítása során arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy az étterem illeszkedjen a város karakteréhez, a zöldterülettel határolt sétányon pedig a vendégek kényelmét szolgáló utcabútorokat helyeztek el. 

Az étterem környezetének rendezésekor egy kertet is létrehoztak, ahol egy egyedi kerti bútorzat is helyet kapott, és ide került a márványgörgetegből megépített Meki logóba elhelyezett alapkő is - írja a Világgazdaság.

A Burger King tovább terjeszkedik Magyarországon

Nagykanizsán nyitotta meg 57. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc. A Burger Kingnek ez a második étterme Zala vármegyében. A cég idén már nyitott egy éttermet hazánkban, az M1-es autópálya ácsi lehajtójánál.