Pokol volt az élet Magyar Péter mellett

Magyar Péter jogász, MagyarPéter,  2024.03.15., március 15., 2024. március 15.,
Fotó: Havran Zoltán/Mediaworks
Vágólapra másolva!
Ez az ember egy szörnyeteg, és nincsenek kétségeim a felől, hogy őszintén beszélt Varga Judit – mondta el a Demokrata főszerkesztője az Origónak. Bencsik András szerint szívszorító volt hallgatni Varga Judit interjúját, és az, hogy valakinek úgy kellett élnie, mint neki, megbocsáthatatlan. Az ismert publicista azt üzente, hogy nézze meg mindenki az interjút, elsősorban azok, akik bizonytalan lelkek, akik azt hiszik, hogy most ez az ember egy csodatévő. Hozzátette: jó, ha még most szembenéznek vele, hogy ez a volt férj egy sátáni, bomlott elme.
Vágólapra másolva!

Bencsik András megdöbbenéssel nyilatkozott az Origónak azzal kapcsolatban, mit gondol Varga Judit volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek adott interjújáról, amelyben feltárja, milyen borzalmakat kellett átélnie volt férje, Magyar Péter mellett, aki az ajtónak vágta a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta. A Magyar Demokrata főszerkesztője kérdésünkre elmondta, hogy

szívszorító volt hallgatni Varga Juditot, egész egyszerűen nehéz megszólalni. Borzasztó volt látni, hogy egy ilyen nagyszerű teremtést – aki előtt tényleg le a kalappal, hiszen nagyszerű szakmai munkát végzett – a szerelem, az anyai kötelesség, a felelősségtudat rettenetes csapdába vitte bele, és láthatóan irtózatosan nehezen jött ki belőle. 

Bencsik András elmondta, hogy számára az a mondat, amit Varga Juditnak mondott a sofőrje egyik este a családi háznál, miután hazavitte őt, mindent elmondott ennek a helyzetnek a rettenetes borzalmáról: és ez a mondat az, hogy "sok szerencsét, Miniszter Asszony!"

vargajudit, magyarpéter
Senki sem tudta, miket kellett átélnie Varga Juditnak. Láthatóan Magyar Péter nem mosolyog a közös képeik nagy részén, tele van frusztrációval
Fotó: Facebook

Pokol estétől reggelig

Bencsik András szerint az, hogy valakinek úgy kelljen élnie – mert van három gyermeke, és sok egyéb okból kifolyólag, amiket Varga Judit elmondott –, hogy van egy pokol estétől reggelig, és reggeltől estig pedig végzi a munkáját, a küldetését, ez rettenetes és megbocsáthatatlan.

Magyar Péter szörnyeteg, sátáni bomlott elme

Magyar Péterről azt mondta a főszerkesztő, hogy 

ez az ember egy szörnyeteg, és nincsenek kétségeim a felől, hogy őszintén beszélt Varga Judit. Egyrészt mert a kiindulási alap az, hogy ez a volt férj lehallgatta a saját feleségét és feljelentette. Ez önmagában mindent bizonyít, de ezen kívül millió tanú állt már a nyilvánosság elé, akik elmondták, hogy Magyar Péter egy szörnyeteg. 

Bencsik: Aki teheti, nézze meg az interjút!

Bencsik András kifejezte örömét az iránt, hogy közel félmillióan látták már a volt miniszter interjúját, és azt üzente, hogy nézzék is meg nagyon sokan azok, akik még nem látták. 

Nézze meg mindenki, és elsősorban azok, akik bizonytalan lelkek, akik azt hiszik, hogy most ez az ember egy csodatévő. Jó, ha még most szembenéznek vele, hogy ez a volt férj egy sátáni, bomlott elme. 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK