Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Több autó ütközött össze a Városligetnél

Vágólapra másolva!
Az autósoknak érdemes elkerülniük a budapesti Ajtósi Dürer sor környékét: négy autó csúszott egymásba, nagy a torlódás a Városligetnél.
Vágólapra másolva!

Négy autó karambolozott Budapest tizennegyedik kerületében, a Városliget szélén vasárnap, nem sokkal délután 1 óra után.

rendőrség
Közlekedési baleset történt a Városligetnél vasárnap délután (képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

A Katasztrófavédelem honlapján megjelent tájékoztatás szerint az Ajtósi Dürer soron egymásba hajtott járművekhez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak.

A személykocsik akadályozzák a forgalmat.

Amennyiben ön vagy környezetében valaki balesetet szendved vagy segítségre szorul, Magyarországon a nap 24 órájában magyar, angol és német nyelven is hívható a 112-es segélyhívószám, amelyen a hívásokat a Hívásfogadó Központok (HIK) fogadják, majd továbbítják a készenléti szervek (Katasztrófavédelem, Mentőszolgálat, Rendőrség) felé. A 112-es segélyhívószámhoz kapcsolódó Advanced Mobile Location (AML) lehetővé teszi, hogy egyes iOS és Android rendszerű okostelefonok a segélyhívás helyszínadatait automatikusan továbbítsák a HIK-ekbe – hívja fel a figyelemet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről