Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Csokit lopott a fogfájós hevesi tolvaj

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
Még arra se volt ideje, hogy megegye a csokit, amit pár perccel korábban lopott egy tolvaj. A nő egy pizzériából lopott csokit, amit otthon elkezdett enni, de egyrészt megfájdult tőle a foga, másrészt megjelentek nála a rendőrök, akik elfogták.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a nő május 3-án, hajnali kettőkor betört egy Heveshez közeli településen lévő pizzériába. 

A zárt ajtót egy kalapáccsal törte be, 

aztán az étteremből egy pulóvert és többféle csokoládét vett magához, mielőtt elmenekült.

Amikor hazaért, azonnal nekifogott a csokoládék elfogyasztásának, de fogfájása támadt, így a nassolással felhagyott. 

Ráadásul nem sokkal később megjelentek nála a rendőrök, akik a kamerafelvétel alapján azonosították, és elfogták.

A tolvajt felfüggesztett börtönre ítélhetik.

Ahogy azt korábban megírtuk, egy férfi álruhába öltözve betört egy csornai házba, majd ott pénzt követelt az ott lakóktól, akikről azt gondolta, az ismerősei. Később azonban kiderült, ez nem így van. Ugyanis a betörő eltévesztette a házszámot, de ez nem okozott neki problémát és folytatta, amit elkezdett. Átment a szomszédba, ahol végül megtalálta az ismerőseit, akik tartoztak neki.

Szeptemberben pedig egy férfi késő este Kecskemét belvárosában sétált, mikor észrevette, hogy az egyik étterem teraszán valaki őrizetlenül hagyta a telefonját. Ezért a 280 ezer forint értékű mobilt elvette az asztalról, és egy bokor alá rejtette, majd éjszaka 

a telefonját kereső nőnél becsületes megtalálóként jelentkezett, és 6 ezer forintot kért azért, hogy visszaadja a mobilt a tulajdonosnak. 

Az ügyészség a büntetett előéletű férfit, aki különös visszaesőnek számít, lopással vádolja, és ezért vele szemben elzárást és közmunkát javasol

Angliában egy férfi közel egy hónapon keresztül szinte minden nap lopni ment több boltba is, ahonnan legtöbbször élelmiszereket vitt el. Azonban az utolsó rablásakor a terve nem úgy sült el, hogy azt akarta, egy tálca vaj buktatta le a tolvajt. Az ügyetlen tolvajról ebben a cikkünkben írtunk.

Esztergomban egy nő egy áruházlánc esztergomi és két budapesti üzletébe négyszer ment be lopni, méghozzá szinte egymást követő napokon. Először 2022. április 10-én, majd 20-án, végül pedig 2022. május 18-át és május 19-én lopott a boltokból. A nő mindig ugyanazzal a módszerrel próbálkozott: a táskájába rejtette a termékeket, majd fizetés nélkül kiment az üzletekből, de két esetben a biztonsági őrök észrevették a nő gyanús viselkedését, ezért megállították a tolvajt.
 


 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről