Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatát is

Vágólapra másolva!
A verőcei hajóbaleset újabb - és egyben utolsó - eltűnt áldozata került elő a Dunából hétfőn.
Vágólapra másolva!

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét.

Megtaláltuk Daniellát… A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét.

Hazavittük… Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!

- írta közösségi oldalán a BRFK hétfő este. 

Az összes áldozat holtteste előkerült 

Ahogy az Origo megírta, a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát találták meg vasárnap. A rendőrség pénteken délután találta meg a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát, a 39 éves Lászlót. A holttestet Göd környékén azonosították. 

Mint az Origón arról beszámolt, május 18-án éjjel Verőce térségében a Dunán egy motorcsónak szállodahajóval ütközött. A kisgéphajóban nyolcan utaztak, egyiküknek sikerült éjszaka partra úsznia, és miután segítséget kért, súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Két áldozat holttestét nem sokkal a baleset után megtalálták. A katasztrófavédelem és a rendőrség a parton, a vízen és a vízben, valamint hőkamerás és egyéb drónokkal a levegőből kutatást indított a hajó eltűnt utasai, összesen öt személy után. A rendőrök a balesetben érintett szállodahajót Komáromnál állították meg.

A rendőrség május 20-án tette közzé az eltűnt személyek nevét és fényképét. Május 22-én találták meg az egyik áldozat holttestét, május 23-án Sződligetnél azonosították a baleset egyik áldozatát, május 24-én pedig az imént említett 39 éves László holttestét is megtalálták, május 26-án V. Olivér holttestét, és végül hétfőn, május 27-én az utolsó eltűnt áldozat, Daniella holtteste is előkerült. Így a verőcei hajótragédia összes áldozatát megtalálták. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről