A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Konyhakéssel akarta megölni az élettársát egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy Vas vármegyei férfi és az élettársa féltékenység miatt összevesztek egymással. A vita hevében a férfi egy késsel meg akarta öni az élettársát. A nőt végül a szomszédjuk mentette meg.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly augusztusban féltékenységből összeveszett az élettársával, majd bezárta az egyik szobába. 

Miután a nőnek sikerült kiszöknie, egy konyhakéssel támadt rá, megpróbálta leszúrni. 

Az élettárs próbált védekezni, ezért a szúrások nem találták el, hanem a földbe szúródtak. A szúrások olyan erősek voltak, hogy a kés elgörbült, a nyele pedig eltört. 

Fotó: Ügyészség.hu 

A nőt végül az egyik szomszéd mentette meg, téglákkal dobálta meg a férfit, aki erre elfutott. 

Az ügyészség emberölési kísérlettel és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a férfi ellen. 

Ahogy korábban megírtuk, egy győri férfinak megromlott a házassága a feleségével, ezért különköltöztek. Ezek után a férfi többször fenyegette a nőt, ezért távoltartást rendelt el ellene a bíróság. Azonban ez sem zavarta a férfit, késsel támadt rá a nőre, meg akarta ölni. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

Egy negyvenes éveiben járó férfi egy céget vezetett feleségével. A párnak több alkalmazottja is volt és egyikükről a férfi azt gondolta, hogy vele csalja a felesége. Ezért mindkettőjüket behívta az irodájába, de a nő és a munkás is tagadta a viszonyt. Ekkor a férfi dühös lett és haza küldte az alkalmazottját, majd néhány perc múlva lelocsolta benzinnel és fel akarta gyújtani.

Egy hajdúböszörményi nő felgyújtotta a házát, pedig tudta, hogy a gyerekei is bent vannak. A tűzben a 19 éves lánya és a 25 éves fia is megsérült. 

A kutyákat megsajnálta, ezért azokat magával vitte a férfi, aki fel akarta robbantani a volt barátnőjét Nyírbogáton, azután, hogy a barátnője szakított vele, mert ivott. Először a gázcsövet lyukasztotta ki, hogy a ház felrobbanjon, de nem járt sikerrel. Másnap pedig kinyitotta a gázcsapot, de a nő ezt is észrevette.Volt párja kilenc év börtönbüntetést kapott, ami után fellebbezett arra hivatkozva hogy a kutyák rágták ki a gázcsövet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!