Menczer Tamás: Amíg Orbán Viktor a békéért dolgozik, addig Magyar Péter a diszkóban balhézik

Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója új videót osztott meg a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"Orbánnak még megvan a kétharmada itthon, de Európában már csak a hozzá hasonló korrupt politikusok állnak vele szóba, szélsőjobbtól a szélsőbalig." - mondta Magyar Péter.

"Te Peti, csak egy apró észrevétel! Amíg Orbán Viktor a békéért dolgozik, hogy ne haljon meg több ember a fronton, addig te a diszkóban balhézol és a hasadon csúszol. Igazán példaértékűen bulizol Peti, olyan államférfis. És még valami Peti. Szombat van, party time. Menj csak, vár a parkett!"

 - reagált Magyar Péter szavaira Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Magyar Péter, a dúsgazdag baloldali politikus példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. A magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elvette a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni. 

Láthatóan miután szakított a barátnőjével, Vogel Evelinnel, luxus-szórakozóhelyeken próbál meg fiatal lányokat felszedni. Az sem zavarja, hogy 20 évvel fiatalabbak.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!