Egész családjára brutálisan rátámadt egy férfi Derecskén

A támadáshoz használt hámozókés
Vágólapra másolva!
Egy családi vita odáig fajult Derecskén, hogy egy férfi brutálisan megverte az élettársát, annak a szüleit és a nagyapját is. A nagyapát ért támadás életveszélyes sérülést okozott így súlyosan bántalmazás, emberölési kísérlet és más bűncselekmények miatt kell a bíróságon felelnie.
Vágólapra másolva!

A férfi Derecskén élt az élettársa szüleinél közös kisgyerekükkel, amikor tavaly június 15-én délután közösen italoztak és csúnyán összevesztek, ugyanis a férfi úgy döntött el akar költözni a szüleihez Szerepre, ezt pedig az élettársával és annak az anyjával is közölte. A vitát az okozta, hogy a nők szerint a férfi szülei olyan rossz körülmények között élnek, ami nem megfelelő egy csecsemőnek. 

A férfi emiatt dühös lett és pofon vágta az élettársát, majd a hajánál fogva húzni kezdte, ekkor a nő anyja közéjük állt, azonban a férfi őt is többször pofon vágta.

Ezután átment a szomszédos házba, ahol a nő nagyapjának szobájába ment, ahol felkeltette az alvó férfit és követelte, hogy adja oda a mobilját. Az idős férfi ennek nem tett eleget és megkérte, hogy menjen el. A férfi erre annyira mérges lett, hogy a ruhájánál fogva rángatta ki az mankóval közlekedő férfi az udvarra, majd addig ütötte, amíg a földre nem került, ahol a mellkasát olyan erősen megtaposta, hogy az idős férfi elájult. A nő a nagyapja segítségére sietett, azonban a férfi ismét a hajánál fogva rángatta el. 

Ezután a férfi anyósa az utcára futott, de a férfi üldözőbe vette és amikor utolérte, megrúgta a lábát, majd a földre került nőt többször is annyira megütötte, hogy elájult. 

A férfi ezután sem hagyta abba az ámokfutását, az időközben a házba menekülő élettársa után ment, ahol észrevette, hogy a nő apja telefonon próbálja elérni a rendőrséget, hogy segítséget kérjen, ezért egy hámozókéssel többször megszúrta a nyakán, mellkasán és a karján, majd elfutott. 

A támadáshoz használt hámozókés
Fotó: Ügyészség

A vádlott élettársának anyja nyolc napon túl gyógyuló, nagyapja életveszélyes, apja pedig, bár nyolc napon belül gyógyuló szúrt sérüléseket szenvedett, de az elkövetés eszközére és irányultságára tekintettel a tettes szándéka a férfi életének kioltására irányult.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a letartóztatásban lévő elkövetőt emberölés kísérletével, továbbá életveszélyt okozó és súlyos testi sértés bűntettével vádolja, valamint indítványozták, hogy a férfit börtönbüntetésre ítéljék és tiltsák el a közügyek gyakorlásától, az eszközül használt zöldséghámozó kést pedig kobozzák el.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről