Áruházban támadt rá az anyjára egy szekszárdi nő

Vágólapra másolva!
Az egyik szekszárdi áruházban egy asszony és a lánya összevesztek egymással, mert az anya nem akarta odaadni a lányának a pénzét, nehogy drogra költse. Emiatt a bedrogozott nő rátámadt az anyjára.
Vágólapra másolva!

Az áruház egyik üzletének alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségen január 3-án, mert két nő összeverekedett egymással. Mint kiderült, egy 59 éves anya és a 23 éves lánya azért találkozott az áruházban, hogy kozmetikai termékeket vegyenek.

A nő el akarta kérni a saját pénzét az anyjától, aki azonban nem akarta odaadni neki, mert látszott hogy részeg és be van drogozva.

Forrás: Police.hu

Az anya elmondta a rendőröknek, nem akarta, hogy a lánya drogra költse a pénzét, ezért összevesztek.

A lányának azonban sikerült elvennie tőle a tárcáját, ami miatt verekedni kezdtek. A 23 éves nő orrba vágta az anyját, aki könnyebben megsérült.

A rendőrök tesztelték drogra a lányt, aminek az eredménye több kábítószerre is pozitív értéket mutatott. Önbíráskodás miatt kihallgatták, majd távoltartást rendeltek el ellene, így nem mehet az anyja közelébe.

Korábban az Origo megírta, hogy egy nagykátai férfi késsel támadt az anyjára, csakúgy, mint egy bárdudvarnoki férfi. Tiszaderzsen egy férfi láncfűrésszel vágta meg az anyját, Kunszentmiklóson egy nő pedig kirabolta mozgássérült anyját.