Jakab Péter embere megint Magyarországot gyalázza - videók

Trianon, Trianon est
Vágólapra másolva!
A magyarok megérdemelték a trianoni békeszerződést - minderről egy Németországban élő férfi beszélt, aki egyébként korábban Jakab Péter, bukott Jobbik-elnök lelkes híve volt. 
Vágólapra másolva!

mármint Trianont, azt, hogy az ország kétharmadát elcsatolták. Erről beszélt egy magyarellenes uszító posztban egy Németországban élő ember, név szerint Minorics József – írta a Magyar Nemzetben Tóth Tamás Antal.

@minorics.jozsef Válasz @szennytelep10 ♬ eredeti hang - Minorics József

Tudom, persze, hogy a hozzá hasonló beteg, senkiházi hazaárulók csak a figyelemre vágynak, amit máshogy nem kaphatnak meg. De emellett nem lehet elmenni szó nélkül. Sokat gondolkoztam azon, vajon adjuk-e meg neki a figyelmet. Igen, szerintem politikai hovatartozástól függetlenül ez a gerinctelen lény megérdemli. Ahogyan mi is – akik mást gondolunk Trianonról – megérdemeljük, hogy elmondhassuk neki, mit is érzünk vele kapcsolatban.

Ez a nemzetáruló, aki az elcsatolt részek magyarságába már többször belerúgott, most a teljes nemzetbe rúgott bele, minden magyarba, éljen a világ bármely részén. - írja a cikk.

@minorics.jozsef Válasz @benkerenato ♬ eredeti hang - Minorics József

Jakab Péter lelkes híve volt

- minderről korábban ugyanez a Minorics József beszélt, akit leginkább Jakab Péter bukott Jobbik-elnök lelkes rajongójaként, aktivistájaként ismerhetett meg a nagyérdemű. A Németországban élő „véleményvezér" ezután „igazi csőlátásúnak" nevezi és kifigurázza saját szüleit, „nagy balhét" ígérve, ha még egyszer a Fideszre mernek szavazni.

A jelek szerint egyébként valami megtörhetett Jakab és Minorics között, ugyanis később már arról értekezett a TikTokon, hogy három napnyi együtt töltött idő után inkább kifarol egykori szövetségese mögül. Indoklása szerint három napig együtt dolgoztak, ettek, ittak és aludtak, ám végül rájött, hogy mindez nem az ő világa, és azt sem szereti ha „leszabályozzák".