A zebrán ütött el egy kaposvári férfi egy nőt - videó

Vágólapra másolva!
Tavaly egy fiatal fiú Kaposváron vezette autóját, amikor egy zebránál elütött egy nőt. A fiú azonnal a nő segítségére sietett, aki ezután haza sétált. Azonban később kiderült, hogy csúnyán megsérült a baleset következtében. A fiút emiatt eltilthatják a vezetéstől.
Vágólapra másolva!

Egy tizenéves fiatal tavaly júniusban Kaposvár belvárosában vezette autóját. A nap a szemébe sütött, ezért nem látta az utat, azonban ennek ellenére sem lassított a zebrához közeledve. Emiatt későn vette észre, hogy egy nő a zebrán sétál.

A fiú, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt és vészfékezett, de így sem sikerült elkerülni, hogy elüsse a nőt.

Az autója bal oldali tükre és a hátsó kereke a nőnek ütközött, aki emiatt a földre esett. Ezután a fiú rögtön megállt és a nő segítségére sietett. A nő rövid időn belül felállt és gyalog hazament. Azonban később érezte, hogy megsérült az ütközéstől,

ezért kórházba ment, ahol megállapították, hogy a beleset következtében zúzódásai és töréses sérülései lettek.

Az ügyészség a fiatal fiúval szemben pénzbüntetés kiszabását és a vezetéstől való eltiltását javasolja.

Korábban egy borsodi sofőrt gázolt el egy nőt a zebrán, aki emiatt súlyos sérülései lettek. Debrecenben is megtörtén hasonló eset, ott is egy nőt ütött el egy figyelmetlen sofőr.