Jaj-jaj, hova menjünk holnap?

Vágólapra másolva!
Nyilván a legtöbben már rég eldöntötték, hogy hol töltik a szilveszteri őrületet, akik még nem, azoknak meg vagy tök mindegy, vagy holnap este nyolckor kezdenek telefonálgatni - vagy csak nem volt még idejük körbenézni, hogy mikor, merre, mi. Utóbbiaknak itt egy kis válogatás.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Gödörben, első körben koncertek (Frenk, Belga, Besh o droM), utána DJ Viki és Vida Tóni Tordas Rádió Partija várható. (Jegyár: 3500, elővételben: 2500 Ft).

Ha valaki kicsit keményebb dolgokra izgul, annak sem kell nagyon keresgélnie (csak egy icsit többet utaznia): egyrészt Rockszilveszter a Crazy Mamában koncertekkel (Stringlers, Up The Irons!, Judas Priest Tribute), aztán műfajilag kompatibilis dídzsézéssel (Jegyár: 2000 Ft); másrészt pedig Metal-szilveszter az óbudai Kék yukban. Itt a Watch My Dying, a Stonedirt és az Effrontery adják az ördögvillázáshoz az ütemet, aztán Dj Bedlam segít rá a szegecsekkel kivert, bőrnadrágos újév köszöntésére (Jegyár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft).

A Corvintetőn és a West Balkán panorámaszobájában magyar nemzeti hiphop. A Blahánál Akkezdet Phiai tolja, plusz Tolo, FeZ, Falcao és TMX, a kisteremben pedig Gumipop ad az elektromosságnak (Jegyár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft)
A Balkánban tizenegytől Bankosék adják a jól összeszedett freestyle-t Koolkaskóval, aztán Ponza, Fixi4, Takeshi, Johnny Drama, Bobakrome, Zomblaze, Dizko Stu (Jegyár: 2000 Ft.) Nyilván lesz a hajón is buli: az Artyemovszkon igazi öregsulis lemelzovasok tartanak óévbúcsúztatót. Palotai, Ludmilla, Fullstereo, Cadik, Mesterházy Isu - hogy tényleg csak a legnevesebbeket említsük. (Jegyár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft.)

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az Instantban Tilos buli rogyásig. Egy színpadon Gimmeshot Crew, Ozon, Lee n' Gum, DJ Sztyepp játszik laza soult, finom Downtempót és dubot, egy másikon Focus, Vida G, Nixon, Karolyi, Vektor, Slicz és Richard Rivez pár fokkal feszesebb tempót diktál, a harmadikon
meg rewind újévi speciális műsor, dubsteppel breakbeattel és elektrohouse-zal Palotaiéktól. Ezenközben az udvaron balkáni fúvósok (Kocani Orkestar), Jutasi s Suefo. (Jegyár: 2000 Ft.)